Fysio - Manuele therapie e. de Ruiter Heesch

  Velftstraat 11   5384 GW  Heesch   06 21 511 444  

schouderfysiotherapie - Fysio en Manuele therapie E. de Ruiter - Heesch

Wilt u een afspraak maken of heeft u vraag?

Neem dan contact op met 06 21 511 444 of mail naar info@fysio-deruiter.nl


Fysio en Manuele therapie E. de Ruiter - HeeschDeze praktijk wordt beoordeeld met een 9.6

Schouderfysiotherapie

Als schouderfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties. Ik ben onderdeel van het Schoudernetwerk Noord Brabant (SNNB) en Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland (SNZON), onderdeel van Schoudernetwerk Nederland. Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen & schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties.

Door gebruik te maken van echografisch onderzoek, in combinatie met het manueel- en fysiotherapeutisch onderzoek, kan er een betere fysiotherapeutische diagnose van de klacht gemaakt worden, evenals een doeltreffender behandelplan.

Er is een goede samenwerking met de schouderorthopeden in het ziekenhuis, evenals met gespecialiseerde collega fysiotherapeuten. Zo krijgt u als patiƫnt de beste zorg.

Door mijn specialisatie in schouderklachten ben ik mij ook gaan verdiepen in het behandelen van patiƫnten met Neuralgische Amyotrofie (NA), of klachten vergelijkbaar daaraan. Hiervoor werk ik nauw samen met o.a. het Radboud Ziekenhuis (plexuspoli).

Huisregels | Privacy
© iwds.nl